Szerbia

Kengurutetem lógott a zentai futballstadion kapuján

Összeesküvés-elméletek sokasága terjed az elpusztult állattal kapcsolatosan.

2019.11.02 11:00ma.hu

Megdöbbentő fotó terjed az interneten. A képen egy, a zentai futballstadion kapujára fellógatott elpusztult kenguru látható.

A Szabad Magyar Szó szerint a fotó október 21-én készülhetett (akkor találtak rá a kengurura), azonban november 1-jén jelent csak meg egy facebook csoportban.

A lap szerint összeesküvés-elméletek sokasága terjed az állat elpusztulásának körülményeiről: volt, aki azt állította, hogy a szerb bajnokságban menetelő Topolyai Sport Club focicsapatának üzentek a tetemmel, ám a Szabad Magyar Szó munkatársai kiderítették, hogy egy zentai vállalkozó kapta ajándékba az állatot egy üzleti partnerétől.

A kenguru azonban elpusztult, a vállalkozó pedig egyik alkalmazottját kérte meg, hogy szállítsa el a tetemet. A beosztott felkötötte az állatot a stadion falára, mondván, másnap elviszi kitömni. Ekkor készíthették el a fotót helyi gimnazisták.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.