USA

A víz alá merült, hogy megkérje szerelme kezét - többé nem jött fel

Tragédia lett a lánykérés vége.

2019.09.21 13:37ma.hu

Steven Weber és kedvese, Kenesha Antoine Tanzániában nyaraltak. Közvetlen vízparti szállásukon volt egy víz alatti szint is, ahol több méter mélyen, ablakokon keresztül lehet megfigyelni a tengeri élővilágot.

Weber azt tervezte, hogy míg barátnője az élővilágot szemléli, ő leúszik az egyik ilyen ablak elé, és még a mélyben megkéri a kezét.

A dolog eleinte jól alakult. Weber az ablak elé úszott, majd feltartott egy papírt a következő felirattal: "Nem tudom addig visszatartani a lélegzetem, hogy elmondjam, mennyire szeretlek". Ezután megfordította a papírt, melynek hátoldalán az állt: "Hozzám jössz?" Ezután megmutatta a gyűrűt, majd elindult felfelé. De a felszínt sajnos sosem érte már el.

"Sosem jöttél fel a mélységből, úgyhogy sosem hallottad a válaszomat, "Igen! Igen! Milliószor is igen! Hozzád megyek!". Sosem nyílt alkalmunk arra, hogy megünnepeljük a közös életünk hátralevő részének a kezdetét, mert az életünk legszebb napja a legszörnyűbbé változott, a sors legkegyetlenebb fintorának köszönhetően. Megpróbálom azzal vigasztalni magam, hogy az elmúlt néhány napban a legcsodálatosabb bakancslistás élményeket éltük át, és hogy az utolsó közös pillanatainkban mennyire boldogok és az izgatottságtól felvillanyozódottak voltunk" - írta Facebook-oldalán Kenesha Antoine a tragédia után.

A helyi hatóságok megerősítették, hogy egy amerikai turista életét vesztette a napokban Tanzániában, ám részleteket nem közöltek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.