Borzalom

10 éves kisfiút erőszakolt meg egy iraki migráns

Arra a kérdésre, hogy tudja-e hogy ez jogellenes volt, azt felelte, hogy "persze, minden országban az."

2016.02.06 17:59ma.hu

Egy 20 éves iraki migráns megerőszakolt egy 10 éves kisfiút egy bécsi uszodában. A kisfiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az eset még decemberben történt, a rendőrség viszont csak most erősítette meg a hírt - írta az atv.hu.

Elfogásakor a férfi beismerte szörnyű tettét, és elmondta, hogy nagy hibát követett el, de ez már „szexuális vészhelyzet” volt, mivel hónapok óta nem volt együtt senkivel, és nem tudta magát visszafogni. Arra a kérdésre, hogy tudja-e hogy ez jogellenes volt, azt felelte, hogy “persze, minden országban az.”

A kisfiút a férfi az uszoda öltözőjében támadta meg: berántotta magával egy vécébe, majd megerőszakolta. A gyermek segélykiállításait senki nem hallotta meg. Az iraki férfi ezután visszament a medencéhez, és elkezdett a vízbe ugrálni. A gyermek az úszómesternek mondta el, hogy mi történt. Azonnal értesítették a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták az elkövetőt.

A hatóságoknak sikerült azonosítania is a férfit: korábban Irakban dolgozott taxisofőrként, és szeptemberben, balkáni útvonalon keresztül érkezett Ausztriába.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.