Baleset

Elfogták a garadnai halálos baleset okozóját

Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

2023.03.11 10:21MTI

Egy gyalogos férfit ütött el Garadnán egy személyautó még péntek este, a sofőrt a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Korábban azt közölték, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt március 10-én 18 óra 30 perc körül Garadnán, a Fő út 6. szám előtt.

Az eddigi információk szerint egy 33 éves helyi férfit az úttesten gázolta el egy személyautó. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tették hozzá.

Az autó vezetője a balesetet követően megállt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök három órán belül otthonában elfogták a novajidrányi sofőrt.

A férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra történő előállítását követően - halálos közúti baleset okozása vétség, illetve segítségnyújtás elmulasztása bűntett - elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.