Rendőrség

BRFK: három embert fogtak el fővárosi villamosvonalak ellenőrzésekor - videó

Egy férfit koldulás szabálysértés miatt állítottak elő.

2022.05.10 21:30MTI

Három embert fogtak el a rendőrök a 28-as, a 28/A, és a 62-es villamosvonal, illetve azok környéke ellenőrzésekor - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

A BRFK a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében.

A legutóbbi akció során a rendőrök elfogtak egy román állampolgárt, aki ellen hazájában gazdasági bűncselekmény elkövetése miatt európai elfogatóparancsot adtak ki. Egy másik férfit kábítószer birtoklása miatt fogtak el, egy körözött nőt pedig szabálysértés elkövetése miatt.

Helyszíni bírságot hat esetben köztisztasági szabálysértés miatt, egyszer közterületi alkoholfogyasztásért, három alkalommal pedig szabálytalan gyalogosokkal szemben szabtak ki; egy férfit koldulás szabálysértés miatt állítottak elő - fűzték hozzá.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.