Baleset

Tragédia a székesfehérvári kórházban: lezuhant egy férfi a kilencedikről

Az intézmény a rendőrséget értesítette.

2022.01.13 20:34ma.hu

Csütörtökön kora délután súlyos tragédia történt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében. Feltételezhetően a kilencedik emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén - írja a Fejér megyei hírportál.

A lap helyszíni tudósítójának a szemtanúk elmondták: egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt. A szemtanúk szerint rendkívül tragikus a helyzet a lépcsőházban. A részletekről kegyeleti okok miatt nem számolnak be.

"A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfi beteg a mai napon kora délután - eddig tisztázatlan körülmények között - a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, és az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt" - közölte a kórház a lap megkeresésére.

Az intézmény a rendőrséget értesítette.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.