Tragédia

A Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatójának holttestét

Klein László még október 28-án tűnt el.

2021.11.22 09:40ma.hu

Megtalálták Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának a holttestét. A 24.hu úgy tudja, az eltűntként keresett kutató holttestét a Dunában találták meg, a Kopaszi-gátnál.

A 47 éves kutató még október 28-án tűnt el. Elhagyta a budapesti munkahelyét és egészen idáig semmit sem lehetett tudni a hollétéről.

A lap megkereste a BRFK sajtóosztályát is az ügyben, ahonnan azt a választ kapták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Klein kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt. Alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavág sorozatnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.