Bűnügy

Újabb döbbenetes részletek: féltékenység miatt rendezett vérfürdőt a dunakeszi családirtó

Hétéves kisfiát is agyonlőtte a férfi.

2021.09.14 07:29ma.hu

Több emberen elkövetett emberölés miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Dunakeszin történt hármas gyilkosság ügyében.

Az eljárás eddigi adatai szerint vasárnap este Dunakeszin, a 2-es főúthoz közeli Kisfaludy utcában egy férfi engedéllyel tartott vadászpuskájával több lövést adott le 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre; mindhárom sértett a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves tettes pedig a rendőrök kiérkezése előtt fejbe lőtte magát.

A Blikk szerint féltékenység állt a családirtás hátterében. A férfi azt követően kezdett vérengzésbe, hogy volt párja felelősségre vonta, mert későn vitte haza a láthatásról kisfiukat. A megölt asszony új párja szerint a férfi pokollá tette volt felesége életét, nem tudta feldolgozni, hogy új kapcsolata jól alakult. A megölt asszony új párja a Borsnak azt mondta: 12 éve ismerték egymást, de csak három hónapja alkottak egy párt, és csak egy hete találkoztak gyermekeik, azt tervezték, közösen alapítanak családot.

A Blikk úgy tudja, az elkövetőnek három felnőtt gyermeke is van, ő gondoskodott özvegy anyjáról, és anyagi gondjai is lehettek.

A Magyar Nemzet szerint a dunakeszi családirtó kiterjesztett öngyilkosságot követett el. A ritka, de brutális bűncselekményt az követi el, aki másokat - tudtuk, beleegyezésük nélkül - "bevon" az öngyilkosságba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.