Balesetek

Kiégett egy kamion az M7-esen, a bámészkodók miatt egy rabszállító is ütközött - fotók

Érd térségében történt a baleset.

2021.09.01 18:41MTI

Kiégett egy román rendszámú kamion az M7-esen szerdán, a bámészkodók miatt egy rabszállító is ütközött.

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Az Útinform a honlapján azt írta: az M7-es autópályán, Érd térségében kigyulladt egy kamion, majd szinte ugyanott két autó koccant össze a bámészkodók miatt.

A büntetés-végrehajtás a honlapján közölte: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik rabszállítója szenvedett balesetet. Az elsődleges adatok szerint a jármű utasai közül két fogvatartott megsérült, őket az Országos Mentőszolgálat munkatársai látják el.

A fogvatartottak tovább szállítására a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága megtette a szükséges intézkedéseket - írták.

A Útinform tudatta: a forgalom mindkét irányba lelassult, már az M0-s autóútról is csak lassabban lehet ráhajtani az M7-esre a Balaton felé. A 20-as kilométernél a főváros felé tartó oldalon csak a leállósáv használható.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.