Közlekedés

Kamera rögzítette, ahogy egy lámpát kidöntve majdnem elgázol két embert egy audis

Hatalmas szerencse, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

2020.08.06 19:29ma.hu

A Bpiautósok írta meg, hogy július 29-én délelőtt egy régi Audi sofőrje balesetet okozott a MOM Parknál. A kb. 20 éves A6 Avant sofőrje az utolsó pillanatban döntötte el, hogy az Alkotás útról jobbra, a Csörsz utcába akar fordulni, ezért a belső sávból egy veszélyes mozdulattal a szélső, kanyarodó sávba rántotta át az autóját. Utána hatalmas füst kíséretében vészfékezett, de az éles kanyart nem tudta bevenni, hanem egyenesen a járdaszigetre hajtott, ahol autójával kidöntött egy jelzőlámpát tartó oszlopot.

Hatalmas szerencse, hogy senki nem sérült meg a balesetben, mert a járdaszigeten várakozó járókelő el tudott ugrani az Audi elől, az út szélén várakozó biciklisnek pedig a feje mellett zuhant a földre a lámpaoszlop. Egyelőre nem lehet tudni, hogy csak a túl gyors tempó, vagy valamilyen műszaki hiba is közrejátszott-e a baleset bekövetkeztében.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.