Tragédia

Négy gyereket hagyott hátra az apa, aki kihűlt, miután a székhez kötözték részegen

A kocsma pultosa felvette videóra, ahogy tréfát űznek az ittas, alvó férfiból, akin ezután a fél falu csak nevetett, amíg ki nem derült, hogy meghalt. A gyerekei órákon át sírtak, amikor megtudták a szomorú hírt.

2019.12.02 17:33ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu elsőként beszámolt, pár középkorú férfi meg akart viccelni egy ittas személyt, aki végül emiatt meghalt a Fejér megyei Nagylókon.

A rendőrség szerint csütörtök éjszaka a helyi kocsmában három férfi italozott, és amikor látták, hogy a teraszon fekszik egy ittas állapotban lévő társuk, "tréfából" szigetelőszalaggal szorosan egy székhez kötözték. Később azonban megfeledkeztek róla, otthagyták éjjelre. A férfi éjszaka felébredt és megpróbálta magát kiszabadítani a kötelekből, azonban a székkel együtt felborult és a hideg kövön kihűlt.

A települést nagyon megrázta az eset. Egy helybéli a Blikknek elmondta, hogy a fél falu a férfin nevetett, miután a kocsma pultosa felvette videóra, ahogy az ittas vendéget szigetelőszalaggal a székhez kötözik, majd a felvételt elküldte az ismerőseinek.

Mint kiderült, egy másik vendég már rászólt a tréfát űzőkre, hogy engedjék el a férfit, de időközben megfeledkeztek róla. Hajnalban a 4 órás busz sofőrje talált rá, és bár azonnal hívta a mentőket és a rendőröket, addigra már annyira kihűlt, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk kiderítette, hogy a 43 éves férfi közmunkásként dolgozott és négygyermekes apa volt. Jó ideje azonban már nem tudott gondoskodni a gyerekekről, ezért a keresztanyjuk nevelte őket. A kicsiket nagyon megviselte apjuk halála, órákon át sírtak, amikor megtudták a hírt.

"Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek" - mondta a keresztanya a lapnak.

Az elhunyt férfi édesapja azt mondta, ő a boltostól tudta meg, hogy meghalt a fia. Először nem is hitt neki, amikor az elmesélte a történetet, de még most sem tudja felfogni, hogy így kellett meghalnia a fiának.

A kocsma tulajdonosa nem akart nyilatkozni, és azt sem kommentálta, hogy a kolléganője, aki azon az estén a pultban volt, miért nem segített a székhez kötözött férfinak.

A rendőrség három helyi férfit gondatlan emberöléssel gyanúsít, ők 30, 32 és 37 évesek. Az egyikük édesanyja a Blikknek azt mondta, bele fog halni a szégyenbe.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.