Baleset

A halálos baleset miatt feltorlódott járműoszlopba csapódott egy motoros Baracskánál

Sorozatos tragédia a 7-esen.

2019.10.12 15:44ma.hu

Összeütközött két gépkocsi, egy kisteherautó és egy motorkerékpár szombat délután Fejér megyében, a 7-es főút Pettend és Baracska közötti szakaszán, Pettend közelében.

A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínre a mentők is kiérkeztek - közölte a katasztrófavédelem.

A rendőrség beszámolója szerint ezt követően a korábbi, Pettendnél történt halálos kimenetelű baleset miatt feltorlódott járműoszlop álló autójába hajtott egy motorkerékpáros Baracska térségében. A balesetben egy ember megsérült. A rendőrök megkezdték a baleset helyszínelését, továbbra is teljes útlezárás van érvényben a főút balesetekkel érintett hosszán.

Kerülni mindkét irányból az M7-es autópálya felé lehetséges, illetőleg a rendőrök a Budapest felé közlekedőket Kápolnásnyéknél Pázmánd irányába, Baracskánál pedig a 6-os számú főútra terelik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.