Tragédia

Holtan esett össze a 22 éves mentős

Órákig harcoltak az életéért, sikertelenül.

2019.10.10 07:29ma.hu

Sörnyű tragédia érte a kapuvári mentőket. Minden előzetes panasz nélkül esett össze Takács Bence, fiatal mentő-gépkocsivezető, amikor szolgálaton kívül egy bajtársával találkozott tegnap.

A szakember azonnal megkezdte 22 éves barátja újraélesztését, amit a pillanatokon belül kiérkező eset kocsi és a mentőhelikopter személyzete, a legmagasabb szinten folytatott. Órákig harcoltak bajtársukért a helyszínen, ám emberfeletti küzdelmükkel sem sikerült megmenteniük Bence életét - olvasható az OMSZ Facebook-oldalán.

"Picur" jelenség volt a megyében, hiszen óriás termete miatt hamar felfigyeltek rá az emberek. Álma volt, hogy a mentők mellett kamionozzon, amihez épp tegnap érkezett meg a szükséges jogosítvány. Imádott vezetni és ahol tudott segített. A mentőszolgálat volt a második családja, amiért édesanyja zokogva mondott köszönetet a Kapuvári Mentőállomás gyászoló bajtársi közösségének.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.