Balesetveszély

Szállodahajók között úszkált egy nő a Dunában - videó

Életveszélyes mutatvány a folyóban.

2019.09.06 12:41ma.hu

A Dunakeszinél úszkáló nő életét egy fotós mentette meg. A férfi a folyót fényképezte, amikor a kamerán keresztül meglátta a hajózási útvonal közepén úszó nőt. A fényképész azonnal szólt a vízi rendészeknek és a partról próbált segítséget kérni. Végül egy csónakkal mentek be érte. A fotós nem akart nyilatkozni, azt mondja csak tették a dolgukat - írta az atv.hu.

Amennyiben a videó nem jelenik meg, itt megnézheti >>>

Tekintettel arra, hogy a Duna Vác és Ercsi közé eső szakaszán csupán 5 kijelölt fürdőhely van, a nő súlyos hibát vétett, hiszen máshol tilos a folyóba menni. A rendőrség szabálysértési eljárást indított az asszony ellen, akinek az értesülések szerint nem ez volt az első próbálkozása a Duna átúszására, és aki az eset után is zavarodottan viselkedett, mintha fel sem fogta volna, mekkora veszélytől mentették meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.