Baleset

Lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Tótvázsonynál

A lángoló gépet és a körülötte keletkezett néhány négyzetméteres tüzet a veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltók eloltották.

2019.08.18 18:05MTI

Felszállást követően lezuhant és kigyulladt egy ultrakönnyű kisrepülőgép Tótvázsony közelében vasárnap délelőtt - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Stern Péter elmondta, a baleset a Tótvázsony melletti Kövesgyűrpuszta közelében történt fél tíz előtt. A fedélzeten ketten utaztak és mindegyikük el tudta hagyni a gépet.

A lángoló gépet és a körülötte keletkezett néhány négyzetméteres tüzet a veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltók eloltották - tette hozzá.

Szombaton Zamárdiban hajtott végre kényszerleszállást egy kisrepülőgép, amely az M7-es autópálya közelében, egy szántóföldön landolt, a fedélzeten utazó négy ember egyike sem sérült meg a balesetben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.