Közlekedés

Eljárás indul az M7-esen rohangáló lovak gazdája ellen

Az állatok miatt teljes útzár volt a sztrádán.

2019.05.22 11:59ma.hu

Az M7-es autópálya Martonvásári szakaszáról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az autópályán két ló szaladgál. A lovak befogásnak és elszállításának idejére, a balesetek megelőzése érdekében 2019. május 21-én 7 óra 30 perctől a rendőrök lezárták az autópálya Martonvásári szakaszát a 30-as kilométerszelvény közelében, a Budapest és a Balaton felé tartó oldalon egyaránt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást a lovak tartásáért felelős 57 éves budapesti nővel szemben. A nyomozást a Gárdonyi Rendőrkapitányság folytatja le. Az eljárás a bizonyítékok teljes körű összegyűjtése érdekében folyamatban van, ezért a rendőrség az eljárás jelen szakaszában további tájékoztatást nem ad.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.