Baleset

Motorost gázolt az autós Tétszentkútnál a 83-ason, majd elhajtott

A személygépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott Pápa irányába.

2018.06.11 17:14ma.hu

A 83-as számú főúton, Tét felől Pápa irányába közlekedett egy személygépkocsi június 10-én 20 óra 43 perckor. Haladása során Tétszentkút belterületén előzésbe kezdett, amelynek során a Pápa irányából szabályosan közlekedő motorkerékpárosnak ütközött. A motorkerékpáros elvesztette járműve feletti uralmát és az úttestre zuhant. A személygépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül Pápa irányába elhajtott. A motoros a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - közölte a rendőrség hétfőn délután.

A rendőrök adatgyűjtés eredményeként megállapították a balesetet okozó gépjármű forgalmi rendszámát. Üzembentartóját, egy 32 éves pápai férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írta a kisalfold.hu.

Fotók: Police.hu


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.