Tragédia

A Duna mélyén találták meg a négy hónapja eltűnt Viktort

Élete legfájdalmasabb pillanatát kellett átélnie Payer Évának, négy hónapnyi eredménytelen keresés után ő azonosította fia holttestét.

2018.04.13 06:26ma.hu

Molnár Márió Viktor december 15-én tűnt el nyomtalanul, édesanyja, Éva egészen április 9-ig hitt abban, hogy újra láthatja. "Délután csörgött a telefonom, hogy találtak valakit, aki talán az eltűnt fiam" – mondta a Blikknek.

"Ezután arra kértek, hogy azonosítsam, de nem egy és nem is két hete volt a vízben, így a teste, az arca szörnyen eltorzult" – folytatta megtörten az anya. Végül a lábáról, a kezéről és a tetoválásáról felismerte szeretett fiát.

Hozzátette: Annyit tuduni, hogy a Dunában találták meg. A rendőrség egyelőre semmilyen tájékoztatást nem ad, boncolni a jövő héten fogják. Ha az megtörténik, utolsó útjára kísérik.

A fiatalember egy győri cégnél dolgozott, ott is élt. December 15-én azonban felmondta albérletét, a barátnője és a barátai annyit tudtak, hogy munkahelyváltás miatt otthagyja a lakást. Cuccait a barátjához vitte, ahonnan elviharzott azzal az üzenettel, hogy ,,mindjárt jön”.

A lap kereste a nagyatádi rendőrséget, ahol eddig vizsgálták a fiú eltűnését. Azonban ők a Győr-Moson-Sopron megyei kapitánysághoz irányították őket, ahonnan a következőt írták: a kért adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény hatálya alá tartoznak, ezért nem áll módjukban válaszolni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.