Gyilkosság

VV Fanni-gyilkosság: mindenkit átvert a gyanúsított

Még mindig nem találja a rendőrség a november 20-án eltűnt lányt.

2017.12.20 10:44ma.hu

A gyanú szerint meggyilkolták VV Fannit, ám a rendőrség még mindig keresi a holttestét. A hatóság szerint a Dunába dobhatta a tettes az áldozatot, majd az új nyomok alapján a Veszprém körüli erdőben keresték.

A felkavaró gyilkosságnak gyanúsítottja B. László, aki beismerte bűnrészességét. A letartóztatott férfi évek óta sikeresen megtévesztett mindenkit, hiszen ismerősei szerint nem lenne képes ilyen borzalmas bűncselekményre. A Bors napilap beszélt B. László egykori kajak-edzőjével. A tanárnő mai napig abban bízik, hogy nem tanítványa követte el a gyilkosságot.

"Tisztességben, szerető családban nőtt fel Lackó, az édesanyja egy igazi angyal" - mondta az oktató. "Ígéretes tehetség volt, igazi hajtós, jó gyereknek ismertem meg. Hihetetlen, hogy gyilkossággal vádolják. Utoljára két éve találkoztunk Dunaújvárosban. Ugyanolyan volt, mint kiskorában. Udvarias, kedves. Kérdeztem megnősült-e már. Mondta, hogy nem, de barátnője van."

A dunaújvárosi férfit Fanni lakóhelyén lévő kamerák felvételei alapján azonosították, majd letartóztatták. Bérelt autójában a lány vére mellett, több, gyilkosságra utaló nyomot találtak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.