Prostitúció

Így csaptak le a rendőrök a belvárosi masszázsszalonra

Egy belvárosi szalonban a hölgyek a masszázs mellett szexuális szolgáltatást is nyújtottak. A kuncsaftoktól kapott pénz egy részét rendszeresen leadták egy, a szalont működtető, 25 éves gyulai nőnek.

2016.02.28 15:42MTI
police.hu

Nyomozást folytat a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága egy 25 éves gyulai nővel szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a Hirado.hu.

A gyanúsított novembere óta egy belvárosi masszázsszalonban olyan nőket alkalmazott, akik bizonyos anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást is nyújtottak a vendégek számára. Az ezért kapott összeg egy részét az ügyvezető számára minden alkalommal átadták.

Az V. kerületi rendőrök február 19-én házkutatást tartottak a belvárosi szalonban, egy nőt tetten értek, a helyiségben pedig készpénzt, nyugtatömböt, naptárt és vendéglistát is találtak.

A gyulai nőt gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.