Sáránd

S. Gáborné, B. László és S. Alex - két bicikli meg rengeteg akác

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyásuk mellett - büntetőeljárást indított három sárándi lakossal szemben.

2014.03.10 11:07ma.hu
Forrás: police.hu

A rendőrök 2014. március 9-én 12 óra 15 perckor Sárándon, a Kossuth utcán figyelmesek lettek egy nőre, aki a kerékpárján frissen kivágott fát szállított. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 71 éves helyi asszonyt, aki elismerte, hogy az akácfákat egy közeli erdő tulajdonosának engedélye nélkül fűrészelték ki.

A rendőrök az utca végén észrevettek egy fiút is, aki a biciklijén fát tolt, azonban a rendőrautót meglátva elszaladt.

A járőrök a tudomásukra jutott információk alapján lakásán igazoltattak egy 52 éves férfit, akinek az udvarán szintén a bűncselekményből származó frissen kivágott akácfát találtak, valamint kézre kerítették azt a 20 éves fiút is, aki korábban elfutott a rendőrök láttán.

A járőrök S. Gábornét, B. Lászlót és S. Alexet előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.