Nem állt meg a járőrök jelzésére

Több kiló drogot dobott ki autójából - előzetesbe került

A nyomozási bíró 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte szombaton azt a szerb férfit, aki 26,5 kilogramm kábítószert dobott ki autójából Hercegszántó közelében csütörtök éjszaka, és miután elmenekült, péntek hajnalban vettek őrizetbe a rendőrök.

2013.05.04 14:51MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a szerb rendszámú autó vezetője csütörtök éjszaka nem állt meg a járőrök jelzésére, hanem nagy sebességgel elhajtott a helyszínről, és az autójából csomagokat dobált ki. A több csomagban megtalált kábítószergyanús anyag feltehetően marihuána. 

A helyszín környezetét a Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség és a Bajai Rendőrkapitányság járőrei lezárták és a területen tartózkodókat fokozottan ellenőrizték. Ennek eredményeként péntek hajnalban, Bátmonostor külterületén fogták el a szerb állampolgárt, akinek a zsebében a keresett gépkocsi indítókulcsa volt. 

Később az autót is megtalálták Csávoly és Dávod között. Az őrizetbe vett 21 éves szerb állampolgár ellen kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.