Tech

Final Fantasy pornó szakította félbe a szenátusi konferenciát

Egy tréfamester egy grafikus "Final Fantasy" témájú klipet játszott le egy olasz szenátorok és akadémikusok által tartott rendezvényen.

2022.01.22 17:02ma.hu

Olasz törvényhozók és tudósok - köztük egy Nobel-díjassal - vettek részt egy virtuális összejövetelen, ám rövid időre félbeszakadt az eszmecsere, miután egy troll pornográf videót közvetített az eseménybe. Az egyik szenátor feljelentést tesz a rendőrségen a zárt videókonferenciájukba történt "behatolás" miatt.

A számítógépes pornót a hétfői virtuális találkozó résztvevőinek játszották be, amely a "Final Fantasy" videójáték-franchise két szereplőjét ábrázolta aktus közben, igen erőteljes hanggal kiegészítve. A pornó közel 30 másodpercig ment, mielőtt a tréfálkozót azonosították és eltávolították a chatről.

A távtalálkozót a Palazzo Giustiniani szenátus tartotta, a közönség soraiban az Öt Csillag Mozgalom számos törvényhozója, valamint olyan akadémikusok is jelen voltak, mint Giorgio Parisi fizikus, aki tavaly Nobel-díjat vehetett át.

Az Öt Csillag egyik törvényhozója, Maria Laura Mantovani szenátor azt mondta, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, és a helyi médiának elmondta: "Egy pornófilmet vetítettek hirtelen a monitoron a konferenciánkon, amelyet éppen tartottunk", és hogy az esetet "az illetékes hatóságok elé vitték, hogy azonosítani tudják a felelőst".

Hozzátette, hogy a találkozó minden probléma nélkül folytatódott, és "úgy folytatták, mintha mi sem történt volna".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.