Forma 1

Félelmetes balesetet élt túl Alonso Melbourne-ben - videó

Fernando Alonso hatalmas bukással nyitotta idényét - szerencsére teljesen jól van Esteban Gutiérrezzel történt balesete után.

2016.03.20 09:00ma.hu
M4 Sport TV fotó

Piros zászlóval kellett megállítani egy időre az Ausztrál Nagydíjat, miután Fernando Alonso a 17. körben hátulról beleszaladt Esteban Gutiérrezbe, ripityára törve McLarenjét.

M4 Sport TV fotó

A kétszeres világbajnok spanyol az M4 Sport munkatársának megerősítette, nem esett baja a nagy erejű ütközés során. "Rendben vagyok. Ijesztő pillanat volt mindkettőnk számára. Szerencsés vagyok, hogy itt lehetek, hogy jól vagyok. Hálás vagyok az FIA-nak és a biztonsági intézkedéseknek, hiszen ennek köszönhetem, hogy életben vagyok."

M4 Sport TV fotó

"Másfelől versenyezni vagyunk itt, és most egy jó lehetőséget szalasztottunk el a pontszerzésre. Jól kezdtük az idényt, most viszont lehet, hogy máris elveszítettük az erőforrásunkat, mert az autó nagyon összetört. Viszont ennek ellenére rendkívül boldog vagyok, hogy most veletek beszélgethetek" - mondta a kétszeres világbajnok.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.