Életmód

A briteknél a kocsmából is tudnak dolgozni azok, akik már belefáradtak a home office-ba

Az otthonról történő munkavégzés sok ember életét megkönnyítette. Az emberek zökkenőmentessé tették a munka és a magánélet egészséges egyensúlyának megteremtését. Ha azonban ez egy fárasztó koncepció az Ön számára, a brit kocsmák innovatív megoldást dolgoztak ki.

2022.10.22 05:37ma.hu

A 'kocsmából dolgozni' új trenddé vált az Egyesült Királyságban, miután a brit pubok 'munka és szórakozás' csomagokat indítottak: a csábító ajánlat átszámítva napi 7000 forintba kerül, és magában foglal egy szendvicsebédet, valamint korlátlan teát és kávét.

A "WFP" programmal a dolgozók otthoni irodájukat cserélhetik le úgynevezett co-working munkaterületekre. Az áramellátás, a csendes helyiségek és a műszak végén választható sör vagy gin-tonik mind benne foglaltatik.
A tervet 2020-ban hozták létre, és az otthonról dolgozó irodai alkalmazottak növekvő villanyszámláira válaszul 185 Young's pubban terjesztették ki.

Néhány "kocsmából dolgozó" vendég azt mondta, hogy élvezik a pubok barátságosabb légkörét.

Miközben sok brit küzd a koronavírus-járvány, az energiaválság és a megélhetési költségek halmozódó hatásaival, több brit kocsma is hasonló ajánlatokat tett.

Mind a 380 pubjában a Fuller's napi ajánlatában 10 fontért ebéd és egy ital szerepel. A Brewhouse and Kitchen pub-iroda opciója napi 10 fontért WiFi-t, áramot, korlátlan mennyiségű hideg és meleg italt és nyomtatást tartalmaz.
A Surrey állambeli Weybridge-ben a független Flintgate Pub 15 font értékű "munka és játék ajánlatot" kínál, amely magában foglalja a konnektorokat, korlátlan teát és kávét, ebédet is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.