Tippek, hogy a nő nagyobbat élvezzen

Orális szex: úgy, mintha fagyit nyalnánk...

Ha egy férfi jó az orális szexben, a nő kétszer is meggondolja majd, megváljon-e tőle, amikor kenyértörésre kerül a sor - ezek után szükségünk lehet néhány trükkös tippre a nők kényeztetéséhez.

2012.03.01 10:15ma.hu

Sokkal nagyobb esélye van egy olyan férfinak a nő megtartására, aki jól teljesít az orális szexben. A nők ugyanis nem úgy működnek, mint a férfiak. Legjobb, ha az orális szexet nem előjátéknak, hanem egy teljes aktusnak tekintjük, amely orgazmushoz repíti a nőt.

Felejtsünk el mindent, amit a pornófilmekben látunk - tanácsolja Ian Kerner szexológus, könyvszerző.

"Amikor a szenvedély hevében elindulunk lefelé a nő testén, az első nyelves érintés legyen olyan, mintha egy fagyival lenne dolgunk, lassú és lágy, mely a hüvely bejáratánál kezdődik, majd haladjon felfelé, míg el nem éri a csikló hegyét. Majd amikor már odaértünk, ingereljük enyhén, mintha a nyelvünk egy toll lenne". Kerner szerint érdemes bevetni néhány "mesterfogást" is.

Így például a vízszintes mozgást: a legtöbb esetben a nyelvmozgás, amikor a férfi orális szexben részesíti a nőt, függőleges irányú.

Az élénk, vízszintes nyelvmozgás a csiklón azonban biztos módszer az orgazmushoz.

Kerner azt ajánlja, "dolgozzunk" az egész szeméremtesten rövid, ismétlő mozgásokkal, a csikló fejét hagyjuk a végére - akkor azonban fokozottan koncentráljunk rá és fokozzuk a nyomást.

A mutatóujjat is vessük be a nyelv mellett - kellemes kontrasztot hoz létre a nyelv lágyságával szemben a kemény ujj: kezdjük sima vízszintes és függőleges mozdulatokkal, majd váltsunk a nyelvre.

A nyelv mozgása legyen lapos és kemény, ahogyan a vagina bejáratát kényezteti - hagyjuk, hogy a nő kihelyezkedje magának a legkényelmesebb pozíciót, ahogyan az izgatás a leghatékonyabb lehet!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.