Hogyan csábítsuk el nap mint nap a párunkat?

9 izgató dolog, amivel beizzíthatjuk magunkat estére!

Mi sem alkalmasabb a Valentin-napnál ahhoz, hogy kipróbáljunk néhány meghitt, izgalmas dolgot otthon? Ráadásul költeni sem kell rá. Lássuk, mik lehetnek azok.

2012.02.14 15:00ma.hu

Aligha vágyik másra a szerelmes évődésnél egy pár Valentin-napon. Ám ne csak a szerelmesek napját nézzük, ezek a technikák minden nap bevethetők! 

Ha nem is készülünk sehová, bőven lehet ötlet, mivel szórakoztathatjuk el egymást, mivel okozhatunk kellemes élményt a párunknak esténként, hogyan indíthatjuk jól a napunkat. Nemcsak meghitt hangulatot teremtünk, de a vágyat is fokozzuk...

- Tekerjük be a nőt meleg törölközőbe

Miközben szívünk hölgye éppen a zuhany alatt áll, dobjuk a törölközőjét a szárítóra néhány percre, és amint kilép, tekerjük be a meleg, kellemes törölközőbe. Édes gesztus és előrelátó. Imádni fogja!

- Érzéki masszázs

A kedvesünk éppen egy kimerítő, rossz munkanap után ér haza; ajánljunk fel neki egy kellemes, relaxáló masszázst. Használjunk aromaterápiás olajokat, koncentráljunk a hátra és a nyakra. Ezek a részek vannak ugyanis a leginkább kitéve a stressznek. A hangulatot gyertyafénnyel is fokozhatjuk, teremtsünk romantikus, meghitt környezetet. Hatékony búfelejtő!

- Reggeli az ágyban

Régi tanács, de beválik. Mindenkinek jólesik, ha a reggelijét ágyba viszik neki. Legalább hétvégén érdemes kicsit előbb kelni, mint a párunk, és meglepni őt. Ne feledjük a pirítóst és a friss gyümölcsöt, egy kis fahéjjal. Ideális napindító!

- Romantikus cédulák

Az sms-ek korában sem ciki, sőt, nagyon is kedves dolog pár romantikus sort otthagyni egy cédulán a párunknak. Amit írunk, legyen kreatív és egyedi, helyezzük el olyan helyen, ahol váratlanul éri majd őt az üzenet. Tegyük például a fürdőszoba tükörre vagy a kávégép mellé.

- Rendeljünk vacsorát

Mire a kedvesünk hazaér, rendeljük meg a vacsorát, és terítsünk meg szépen, mintha étteremben lennénk. Lehetőleg ne ugyanabban a helyiségben, ahol dolgozni szoktunk. Ne hiányozzon a gyertyafény sem. Az apró részletek fontosak.

- Pakoljunk neki ebédet


Feldobja az ember napját, ha a párja azzal lepi meg, hogy a már bepakolt ebéd várja, amellyel munkába indulhat. Egy szerelmes cédulát és egy kis virágot is becsempészhetünk a táskájába.

- Készítsünk neki lábfürdőt

Romantikus és erotikus: egy fárasztó nap után ez is nagyon jól eshet. Ha elkészítjük a párunk lábfürdőjét, és utána még egy kis talpmasszázzsal is szolgálunk, le lesz nyűgözve.

- Habos kád

Egyike a legromantikusabb dolgoknak a találka a fürdőkádban. Győződjünk meg róla, hogy a kád tiszta, és készítsünk egy kellemes, habos fürdőt. Ha minden jól megy, a hölgyemény gyorsan maga után invitál majd bennünket a habokba...

- Vegyünk fehérneműt

A férfiaknak mindig jó tanács: lepjük meg egy szexis fehérneművel szívünk hölgyét, lehetőleg olyannal, ami nekünk is nagyon tetszik, de amiről tudjuk, hogy a kedves is jól érzi majd magát benne! A meglepetést tegyük az ágyára, ahol hamar felfedezi majd...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.