Mértékadó hirdetési partner a Ma.hu

Médiaajánlat

Általános információk és hirdetési lehetőségek

A Ma.hu network látogatottságát a WebAudit és a Gemius SA auditálja.


Ajánlatkéréssel (hirdetés és PR cikk) kapcsolatban az alábbi email címre írjon: marketing(kukac)ma.hu


Ma.hu Network

A Ma.hu Network 10 éves múltra visszatekintő portálcsoport, melynek főpillére a Ma.hu hírportál. A Ma.hu magyar befektetői csoport tulajdonában van a kezdetek óta, melynek legfőbb célja a független és pártatlan tartalomszolgáltatás. Az évek során számos meghatározó tematikájú oldal csatlakozott a network-be, amely tagok többségével tartalmi és értékesítési együttműködés alakított ki.

Ma.hu portál

Hetente közel 200 ezer egyedi látogató (UU) keresi fel rendszeresen az oldalt. A meglévő hírpiacon speciális helyzetét annak köszönheti, hogy olvasóinak többsége kevés egyéb híroldalt olvas. Ennek megfelelően a hír site-okon megjelenő reklámoknál nagyon jó kiegészítő kommunikációs csatornaként tud felületet biztosítani.

A Ma.hu szerkesztősége gyors, hatékony és rugalmas, ahol a szerkesztők percre kész, friss és aktuális információkat biztosítanak olvasóiknak. A Ma.hu portálon megjelenő cikkek, hírek az egyik legjobb válogatás a hazai piacon. Kiemelt témák az Életmód és a Kultúra rovatok, ahol minőségi saját publicisztikák és háttéranyagok jelennek meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.