EU

Deutsch Tamás: meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden támadással szemben

Meg fogják védelmi a gyermekeket a köznevelési intézményekbe, az óvodákba, iskolákba betolakodni akaró LMBT-propagandával szemben.

2023.03.15 11:40MTI

Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket minden áskálódással, minden gender-dzsihadista támadással szemben, és védelmet teremtünk a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó elidegeníthetetlen jogának - jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője Strasbourgban kedden.

Deutsch Tamás arra reagált, hogy Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője kedden megmozdulást szervezett az EP strasbourgi épületében, amelynek során arra kérte képviselőtársait, hogy győzzék meg a tagországaikat, csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti, az uniós bíróságon indított perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a kifogásolt törvény visszavonását.

Nincs rendjén az, hogy valaki annak a genderideológiai őrületnek, annak az LMBT-propagandának az oldalára áll, amelyik az óvodákban és az iskolákban akarják "érzékenyíteni" a gyerekeket ahelyett, hogy a gyermekeket, valamint a szülőknek a gyermekük nevelésére vonatkozó, nemzetközi jogi szerződésekben rögzített jogát védenék meg - húzta alá.

"Meg fogjuk védelmi a gyermekeinket a köznevelési intézményekbe, az óvodákba, iskolákba betolakodni akaró LMBT-propagandával szemben. Nem vagyunk hajlandóak engedni az érzékenyítésnek nevezett sorosista bűvszónak, a genderideológiai őrületnek. A magyar alkotmány egyértelműen fogalmaz: az anya nő, az apa férfi" - tette hozzá Deutsch Tamás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.