Gyász

Elfogták a dílert, aki drogot adhatott Berki Krisztiánnak

Kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán.

2022.05.11 14:04ma.hu

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában.

Mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett egy büntetőeljárást is indított az ügyben. A 24.hu úgy tudja, kokaint találtak a rendőrök Berki otthonában.

"A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását" - közölte a lappal a BRFK.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és - vagyonbiztosítás keretében - két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.