Választás 2022

Az NVI elnöke azt ígéri, nem lesznek kígyózó sorok és informatikai hibák a választáson

Idén egy "statikus felülettel" készülnek, amely az eddig elvégzett terheléses vizsgálatok szerint egyszerre sokmillió kattintást lesz képes elbírni.

2022.01.13 20:22ma.hu

"Nem lesznek kígyózó sorok a választások napján, és az oldal sem fog leállni áprilisban, mint ez történt a legutóbbi választáskor" - mondta a Nemzeti Választási Iroda elnöke az ATV Híradónak. Nagy Attila jelezte: idén egy "statikus felülettel" készülnek, amely az eddig elvégzett terheléses vizsgálatok szerint egyszerre sokmillió kattintást lesz képes elbírni.

Az MSZP pártigazgatója a riportban már arról beszélt, hogy eddig 20 ezren jelentkeztek szavazatszámlálónak, de továbbra is folytatják a toborzást.

"Készül egy akció, és bár ennek a részleteit nem az én tisztem elárulni, de nem passzívan figyeljük az eseményeket, hanem a következő hetekben lesz még egy második, aktív hulláma a toborzásnak" - jelezte Molnár Zsolt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.