Kormány

Megint olyat posztolt Novák Katalin, hogy összefutott az internet

Palacsintát sütött ma reggel. Amúgy mi is.

2021.02.20 18:28ma.hu

Decemberi ablakpucolós projektje után újabb fotóval bizonyítja, hogy ilyen jól helyt áll a konyhában is Novák Katalin, akinek legújabb képétől rengetegen elaléltak, míg nagyjából ugyanennyien egyáltalán nem, így kritikus üzeneteket is kapott a kép alá.

"Szombat reggeli program palacsintasütés. Együtt vagyunk a két kis unokaöcsémmel, így öt gyerekhez három palacsintasütő dukál" - írta a több ezer lájkot hozó képhez Novák. A fotó tanúsága szerint a húslevesbe még nem került bele a zöldség, ami így csak délutánra lesz igazán jó, lassú tűzön. A rántás meg erős színű, így azt biztos nem zsenge borsóhoz szánta, hanem bab vagy lencse készülhetett.

Az nem vitás azonban, hogy a palacsinta folyékony tésztából készített, serpenyőben mindkét oldalán megsütött, tésztája ízesítése szerint édes vagy sós étel, szinte mindenki szereti.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.