Koronavírus-járvány

Hihetetlen erővel küzd a koronavírus ellen Sas József

Még kórházban van, de nem szorul lélegeztetőgépre a 82 éves humorista.

2021.01.13 08:55ma.hu

Továbbra is kórházban marad, de gépi lélegeztetésre nem szorul Sas József humorista, akinek egy héttel ezelőtt fordult rosszabbra az állapota, miután elkapta a koronavírus-fertőzést. Sas "hihetetlen erővel küzd", írja róla a Blikk, és sok erőt ad neki, hogy rengetegen szorítanak a gyógyulásáért.

"Annyit tudok, hogy a körülményekhez képest jól van Józsi. Baromi erős a szervezete, a vérnyomását az elmúlt időszakban tökéletesen beállították, így van remény arra, hogy hamarosan túl lesz ezen is. Küldöm neki a szeretet-energiát" - mondta a lapnak Nyertes Zsuzsa. Sas másik barátja, Beregi Péter is úgy tudja, lehet bizakodni a humorista gyógyulásában.

Sas József agyvérzése után sokáig volt kórházban, de jó ideje már otthon lábadozott. Ismerősei szerint otthon megerősödött annyira a szervezete, hogy most átvészelje a koronavírust is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.