Koronavírus-járvány

50 nap intenzív osztály után üzent a KDNP-s képviselő

A kereszténydemokrata Aradszki András elővigyázatosságra int mindenkit, és azt javasolja, hogy aki teheti, oltassa be magát a koronavírus ellen.

2021.01.11 14:55ma.hu

50 napot töltött koronavírus miatt intenzív osztályon Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár, a KDNP országgyűlési képviselője, Érd korábbi alpolgármestere. Az Érdi Hírekből kiderül, hogy mostanra leküzdötte a Covid-19 vírust, és elkezdődött a rehabilitációs kezelése.

Aradszki a lapnak nyilatkozva azt üzente a koronavírusról: "Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát."

A politikus hosszasan sorolta azt is, hogy kiknek hálás a gyógyulásáért. Első helyen a Semmelweis Egyetem (SE) rektorát, Merkely Bélát említette, de köszönetet mondott Gál Jánosnak, az SE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, illetve "a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak". Háláját fejezte ki továbbá jelentős számú egyházi személy felé, valamint a teljes Fidesz-KDNP frakciónak, mivel imádkoztak érte.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.