Közlekedés

Járhatatlan útra festettek fel felezővonalat Heves megyében

Kátyútengerre festették fel a felezővonalat a Heves megyei Bátor határában. A faluba vezető útról több helyen lassan eltűnik teljesen az aszfalt, vagy tele van kátyúval. Az autósok ezen a szakaszon csak lépésben mernek haladni, mert féltik a járműveiket.

2019.10.06 13:27ma.hu

A képeken jól látni, hogy van olyan szakasza az útnak ahol az aszfalt nagy része szó szerint eltűnt, helyén föld és kavics maradt. De azon a részen sem jobb a helyzet, ahol megmaradt az aszfalt, mivel az tele van kátyúval. Az egyik szakaszon például egy négyzetméteren 10 kátyút is meg lehet számolni. A közútkezelő pedig érdekesen oldotta meg a problémát, a kátyúkat nem, de a felezővonalat kijavították, azaz újrafestették a csíkokat, még a gödrökkel sem törődtek.

Sokan csak mosolyogtak, hogy egy ilyen minőségű útra felezővonalat festettek. Sokan inkább elkerülik ezt az útszakaszt, mert féltik az autójukat - tudósította az ATV Híradója.

Keresték a közútkezelőt, akik közleményben reagáltak az esetre. Azt írták, a Bátor-Szúcs falut összekötő úton korábban végeztek felújítási munkálatokat. Hozzátették: most a közbiztonságot növelő burkolatfestési munkálatok következtek, azonban közben újabb hibák keletkeztek az aszfaltban, amit a későbbiekben igyekeztek kijavítani.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.