Tragédia

Vanessza még most is kómában van

Döbbenetes őszinteséggel beszélt annak a magyar lánynak az apja, aki még júliusban szenvedett súlyos balesetet Bulgáriában.

2017.08.30 06:30ma.hu

Barzó Pál idegsebész, az SZTE Idegsebészeti Klinika osztályvezető professzora a délmagyar.hu-nak nyilatkozva cáfolta, hogy a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett Burkus Vanessza megbénult volna. Mint mondta, a lány az állapota miatt egyelőre nem tudja megtartani a fejét, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne jönne rendbe.

Az édesapa korábban azt nyilatkozta, még a műtét előtt jelezték nekik, elképzelhető, hogy lánya nem lesz képes jobbra-balra forgatni a fejét, ezt értelmezhették félre. Az operáció után már úgy tájékoztatták őket, hogy a műtét sikeres volt, még a csigolyákkal együtt elcsavarodott idegszálakat is sikerült helyükre illeszteni.

Vanessza már régóta önállóan lélegzik, kezeit, lábait is folyamatosan mozgatja, de a tudatát még nem nyerte vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.