Rezsi

Kósa szerint nagy küzdelem várható a rezsicsökkentés megvédésében

A Fidesz frakcióvezetője arra kérte a magyar állampolgárokat, hogy mivel "itt a baj", minél többen küldjék vissza a nemzeti konzultációs ívet.

2017.04.19 13:55MTI

Nagy küzdelemre számít a rezsicsökkentés megvédésében Kósa Lajos.

A Fidesz frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az Európai Bizottság olyan szabályozást készít elő, amely alapján az elektromos szolgáltatások számos kérdése, így például az ármegállapítás is, nemzetállamiból közösségi hatáskörbe kerülne. Magyarország ezt élesen ellenzi - jelentette ki.

A brüsszeli testület terveit a politikus úgy értékelte: "amiről beszéltünk, bekövetkezett", Brüsszel a magyar rezsicsökkentés elemei ellen intéz támadást.

Kósa arra kérte az állampolgárokat, hogy mivel "itt a baj", minél többen küldjék vissza a nemzeti konzultációs ívet, amely a rezsicsökkentés megvédéséről is tartalmaz kérdést.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.