Baleset

Arnold Schwarzenegger autóbalesetet szenvedett

A volt kaliforniai kormányzó nagy fekete terepjárója a helyszínen készült fotók szerint egy piros Priusnak ütközött.

2022.01.22 07:54ma.hu

A hollywoodi sztár állítólag áthajtott a piros lámpán, és GMC Yukon terepjárójával egy piros Toyota Priusnak ütközött január 21-én, helyi idő szerint délután fél öt körül a Sunset Boulevard és az Allenford Avenue sarkán. Az így kialakult tömegkarambolban állítólag két másik jármű is részt vett.

A hibridet vezető nő nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, de a TMZ forrásai szerint "erősen vérzett a feje", amikor a mentők kórházba szállították.

A színészt a baleset helyszínén fotózták le, látszólag sértetlenül, miközben az autóját a Prius tetején lehetett látni.

A 74 éves Schwarzenegger nem szenvedett fizikai sérüléseket, és "csak a balesetben megsérült nőért aggódott" - erősítette meg a színész képviselője a Fox Newsnak.

Az eset okát még vizsgálják, és a hatóságok hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ki volt a hibás. Senkit nem tartóztattak le, és senkit nem bírságoltak meg, és a rendőrség szerint nem volt köze a balesethez drognak vagy alkoholnak - írja a CBS Los Angeles.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.