Közlekedés

BKK: a 4-es metrót is használhatják a MÁV-START egyes utasai december 11-ig

A déli összekötő vasúti híd felújításának jelenlegi szakaszában a MÁV-START egyes járatai nem érintik a Keleti pályaudvart.

2021.11.19 01:30MTI

A déli összekötő vasúti híd felújítása miatt a 4-es metrót is használhatják a MÁV-START egyes utasai december 11-ig - közölte Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A közleményben kifejtették, a déli összekötő vasúti híd felújításának jelenlegi szakaszában a MÁV-START egyes járatai nem érintik a Keleti pályaudvart, ezért a BKK ebben az időszakban a 4-es metró járatain biztosítja az eljutást Kelenföldről a Keleti pályaudvarig azok számára, akik érvényes vasúti bérlettel és menetjeggyel rendelkeznek.

A BKK által elfogadott jegyek és bérletek, illetve a 4-es metró használatával kapcsolatos minden fontos tudnivaló a társaság honlapján olvasható - áll a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.