Baleset

Lezárt útról érkező autós ölte meg - videó

A hibázó sofőr fel sem hajthatott volna a felüljáróra, mert azt már hónapokkal ezelőtt lezárták, azóta csak buszok járhatnak ott.

2020.10.15 11:50ma.hu

Halálos közlekedési baleset történt a főváros XV. kerületében kedd délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

A Molnár Viktor utca és Drégelyvár utca kereszteződésénél két autó ütközött össze. A balesetben egy 62 éves nő a helyszínen meghalt. Az elsődleges információk alapján a balesetben még két ember megsérült, őket kórházba vitték - írta a rendőrség.

A BRFK vizsgálja a baleset körülményeit.

Azóta kiderült: lezárt útról érkező autós ölte meg. A hibázó sofőr fel sem hajthatott volna a felüljáróra, mert azt már hónapokkal ezelőtt lezárták, azóta csak buszok járhatnak ott. A sofőr mégis átszáguldott rajta és nekicsapódott a szabályosan kanyarodó autónak. Végül a vétlen autóban ülő nő a helyszínen meghalt, ketten pedig kórházba kerültek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.