Ömlesztett finomság

150 ezer liter folyékony csoki ömlött az autópályára

A kamionnak leszakadt a tartálykocsija.

2019.01.16 11:08ma.hu

Nem szokványos autóbaleset történt hétfő délután az Egyesült Államok-beli Arizonában. Egy kamionról leszakadt a tartálykocsija, aminek következtében hatalmas mennyiségű folyékony csokoládé borított be mindent a környéken.

Bizony nem mindennapi látvány fogadta hétfő délután az Arizona államban található Flagstaff város határában közlekedőket.

Eddig ismeretlen okból az arra közlekedő kamionnak leszakadt a tartálykocsija, amiből 1500 hektoliternyi folyékony csokoládé ömlött ki az úttestre, illetve az út menti árokba.

A megsérült tartályból percek alatt több ezer liter "forró csokoládé" ömlött az úttestre. Mivel a helyszínelés idején is több tízezer liter folyékony csokoládé volt még a tartálykocsiban, és higiéniai okokból azt már nem lehetett felhasználni, ezért elvontatása előtt az édességgyár munkatársa kénytelen volt lecsapolni annak megmaradt tartalmát,furcsa módon csak úgy szimplán az út menti árokba.

MTI/AP/Arizonai Közbiztonsági Hivatal/


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.