Szabadnapos határrendészek tették

Passzióból buktattak le egy cigarettacsempészt Szabolcsban

Szabadnapos határrendészek buktattak le egy ukrán cigarettacsempészt Tiszaszalkán, személygépkocsijában mintegy ötmillió forint értékű dohányáru volt.

2013.06.17 14:41MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője, Zákány Ágnes elmondta, a barabási határrendészeti kirendeltség két járőre szombaton figyelt fel a Vásárosnaményhez közeli Tiszaszalka belterületén egy parkoló autóra, amelynek utasterében nagy mennyiségű cigaretta volt látható.

A szabadnapos határrendészek értesítették szolgálatban lévő társaikat, ők a járműben ötmillió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A dohányárut és a gépkocsit lefoglalták, és a 36 éves ukrán állampolgárságú sofőrrel együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, az folytatja le a büntetőeljárást a csempész ellen.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.