Kútfejek - Filmkritika

Végignézve az aktuális mozikínálatot, végül a Kútfejek mellett döntöttem. Egyrészt mert Gyurcsány Ferenc felkeltette az érdeklődésemet....
2006.03.02 11:55, Forrás: nappal.hu

Ha nem kellett volna negyven perc, hogy hozzászokjak Fenyő Iván narrációjához és filmből való kibeszéléséhez, és ha még egy kicsit csiszoltak volna rajta, egy egész jó kis akció-vígjáték kerekedhetett volna a Kapitány Iván új filmjéből, a Kútfejekből. Azért így sincs nagy gáz, a végére nézhető mozi kerekedik belőle.

Végignézve az aktuális mozikínálatot, végül a Kútfejek mellett döntöttem. Egyrészt mert Gyurcsány Ferenc felkeltette az érdeklődésemet. Nem, nem szerepel a filmben, csak azt írta a blogjában, hogy ez egy nagyon jó film, mert a közönség négyszer-ötször is nevetett rajta. Gondoltam, ezt nekem is látni kell. Másrészt mégis csak ez a film vezeti a heti nézettségi toplistát.

Itt olvasható a cikk teljes terjedelmében.

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:

Kútfejek Sikeresen debütált a Kútfejek Ismét filmzenét írt a Bon-Bon - a Kútfejek stúdióban


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.