Elképesztő!

Sebváltóval akarta menet közben kielégíteni magát egy férfi, ez lett belőle - videó

A férfi hatalmas dugót is okozott a városban a félresikerült kéjmanőverrel.

2023.05.30 13:39ma.hu

Az abszurdum fogalmát bőven kimerítette egy férfi esete a napokban a brazíliai Rio de Janeiro-ban.

Az autós, csak sejteni lehet, milyen indíttatásból meztelenül ráült a sebességváltókarra, ezért azonban csúnyán megfizetett. Egész egyszerűen nem tudta kihúzni a tárgyat, ezzel pedig nemcsak testnyílásában, hanem a dél-amerikai metropoliszban is sikerült megbénítania a forgalmat.

Végül a tűzoltókat és rendőröket is hívták a férfi segítségére, akinek hallgatóan iszonyú fájdalmai voltak a bennrekedt váltókartól.

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a sofőr személyazonosságát, és a bizarr baleset körülményeit sem tisztázták – számolt be a Tények.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.