Baleset

A magyar mentőcsapatnak is köszönetet mondott az 1000 méteres mélységből felszínre hozott barlangász

Mark Dickey-t kedden éjfél után sikeresen a felszínre hozták, miután napokra az 1040 méteres mélységben ragadt betegsége és sérülései miatt.

2023.09.13 19:02ma.hu

Attól tartott, hogy a vérveszteség miatt nem fogja túlélni az amerikai barlangász. Erről beszélt híradónknak Zádor Zsófia, az a magyar orvos, aki életmentő beavatkozást hajtott végre a törökországi barlang mélyén rekedt férfin. Mark Dickey-t kedden éjfél után sikeresen a felszínre hozták, miután napokra az 1040 méteres mélységben ragadt betegsége és sérülései miatt. Ez volt az egyik legbonyolultabb barlangi mentőakció, amit valaha végrehajtottak a világban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.