Gyász

Tragikusan fiatalon elhunyt Győri Tamás

A mindig vidám, jó kedélyű sportoló egy rövid lefolyású, súlyos betegséget követően, 33 évesen halt meg.

2023.05.17 07:38ma.hu

Elhunyt Győri Tamás, az Angels NJSE női jégkorongcsapatának vezetőedzője és az Andersen-ligás Worm Angels játékosa - jelentette be közösségi oldalán a dunaújvárosi egyesület.

A Dunaújvárosi Acélbikák korábbi játékosa 2007-ben, mindössze 17 évesen mutatkozott be a felnőtt mezőnyben, és egészen 2012-ig szülővárosában játszott. A Dunaújvárossal egy Mol-liga-elsőséget ünnepelhetett, és tagja volt az osztrák Nationalligában szereplő gárdának is.

A Ferencváros együttesét három szezonon keresztül erősítette, majd egy súlyos térdsérülést követően felhagyott a profi sporttal. Ezt követően még a szerb bajnokságban szereplő Tisza Volánban és az Acélbikák OB II-es csapatában húzott korcsolyát - írták róla.

A Worm Angels tájékoztatása szerint a mindig vidám, jó kedélyű edző egy rövid lefolyású, súlyos betegséget követően, 33 évesen halt meg.

Az Angels Jégkorong Sportegyesület Győri Tamást saját halottjának tekinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.