Életmód

Senki sem volt boldogabb a strandon, mint az a nő, akinek a melleinek 90%-át egyszerűen levágták

Itt vannak az okok, amiért a Z generációs nők mellkisebbítő műtétet végeznek és megosztják a történeteiket online.

2023.09.23 14:44ma.hu

A nők egy vadonatúj, erőteljes mozgalom keretében újabban mellkisebbítési történeteiket posztolják a TikTok-on. Mint ismeretes, a TikTok olyan platformként alakult ki, ahol a nők a testképek posztolása helyett a testükről beszélgethetnek, és ez elgondolkodtató vitákat váltott ki a nagy mellekkel járó realitásokról.

A nők egyre gyakrabban posztolnak a közösségi médiában olyan képeket, amelyeken ugyanazt a ruhát viselik a mellkisebbítő műtét előtt és után. Nyilvánvaló, hogy a műtét után sokkal kisebbnek tűnik a mellük, de a legnagyobb különbség, amit észrevesznek, az az, hogy mennyivel boldogabbnak és magabiztosabbnak tűnnek.

A szerző, Megan Lynn elmondása szerint azért döntött a mellkisebbítés mellett, mert kellemetlen volt a hátának, és "öntudatosnak" érezte magát bizonyos ruhákban. Végül úgy érezte, hogy "nyomasztják" a mellei, mert negatív hatással voltak rá.

A TikTok-videó azzal kezdődik, hogy a műtét előtt egy lenyűgöző zöld ruhát visel, majd azzal folytatódik, hogy ugyanezt a ruhát viseli a súlycsökkentő műtét után. Elmondása szerint a beavatkozás "újonnan szerzett önbizalmat" adott neki.

Hasonlóképpen, amikor Maddie egy TikTok-ban megmutatta, mennyire másképp néz ki egy testhezálló fehér trikófelsőben, miután mellkisebbítő műtéten esett át, a videó vírusként terjedt, és több mint hétmillió megtekintést gyűjtött. "Teljesen megváltoztatta az életemet, a hátfájásomat és az önbizalmamat" - jegyezte meg.

A nők gyakran kiegészítik egymás történetét, megosztják saját mellkisebbítési tapasztalataikat, vagy megemlítik a kommentekben, hogy ők is a mellkisebbítésen gondolkodnak. Sajnos egyre gyakoribb az is, hogy a nőket megkérdezik arról, a partnerük mit szól a kisebb mellekhez.

Az előtte-utána fotókon túl a nők arról is megosztanak tartalmakat, hogy mennyiben fordult az életük jobbra. Az egyik szerző szerint senki sem boldogabb a strandon, mint az a nő, akinek "a melleinek 90%-át egyszerűen levágták".

A nőt egy nemrég készült TikTok videóban az óceánban szórakozva mutatták, és megjegyezte, hogy ez volt az első alkalom az életében, hogy strandon járt, és élvezni tudta a strandot. A készítő Nico mostanában gyakran tesz közzé olyan tartalmakat, amelyekben arra buzdítja a műtét utáni nőket, hogy próbálják ki a különböző úszódresszeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.