Gyász

Meghalt Szabó Milán, az X-Faktor énekese

Az X-Faktor egyik volt versenyzőjének, Szabó Milánnak a holttestére bukkantak rá kedden. A rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

2023.04.27 15:11ma.hu

A Blikk információi szerint 34 éves korában meghalt az X-Faktor egyik korábbi énekese, Szabó Milán, aki még tíz évvel ezelőtt tűnt fel a tehetségkutatóban. A holttestét kedden találták meg a rendőrök, akik a lap szerint kizárták az idegenkezűséget, de nyomozás indult az ügyben.

Szabónak már korábban is meggyűlt a baja öngyilkossággal kapcsolatos gondolataival, illetve húgyhólyagdaganattal küzdött.

Szabó az elmúlt tíz évben sikeresen legyőzte betegségét, illetve meg is házasodott, két kisfiú édesapja volt. A lapnak sikerült beszélnie az énekes feleségével, aki elárulta, férje a betegeskedő édesanyjához indult el az otthonukból, és azt mondta, hamarosan visszatér, de nem így lett.

"Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba" - fejtette ki az özvegy, Szabóné Sasvári Kinga, hozzátéve:

"A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is, és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba. Nem tudom, mihez kezdünk most, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.