DVD-ajánló

Szerelem, pasta, tenger: egy olasz tésztagyáros családi problémái

Ferzan Özpetek mindig képes remekül bemutatni egy család problémáit néhol humorosan és néhol igen drámaian. A most megjelent DVD-vel a Cirko-Film belépett a DVD piacra, viszont szinkron helyett - megőrizve a film eredetiségét - magyar felirattal élvezhetjük a különleges vígjátékot.

2011.12.13 15:20Cirko Film

Az olasz tésztagyáros család két reménysége - Tommaso és Antonio - mindketten másképp képzelik el az életüket, mint ahogy felmenőik szeretnék, s ebből komoly galiba támad a családi asztal körül.

Tommaso nagy bejelentésre készül: tudatni tervezi szüleivel, hogy meleg, és tőlük távol, Rómában, íróként szeretné folytatni az életét. Így Antonióra marad a hagyományosan családi üzlet, a tésztaüzem vezetése, de legszívesebben ő is menekülne a feladat elől. Valamelyiküknek azonban áldozatot kell hozni…

A fiúk döntéseit a sokat látott nagymama segíti, akinek szív dolgaiban mindig is megvolt a határozott véleménye. S ha ő nem lenne elég meggyőző, megérkeznek a már amúgy is hangos családi villába Tommasso római barátai, akik szintén befolyásolni szeretnék az események alakulását…

A DVD-n nem találunk magyar szinkront, viszont mindezért az extrák kárpótolhatnak: Audiokommentár (Ferzan Özpetek és Ivan Cotroneo)- eredeti nyelven, előzetes, így készült (Making of), videoklip (Nina Zilli), kimaradt jelenetek - kommentárral is (Scene tagliate), a fotógalériában pedig 50 kép közül válogathatunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.