Baleset

Hét fürdőzőt ragadt el a folyó, két fiatalt egyelőre nem találnak

Két fiatal személyt keresnek a mentőcsapatok, miután fürdőzés közben elragadta őket a Garam folyó Sáró községnél.

2024.06.09 08:47ma.hu

Két fiatal személyt keresnek a mentőcsapatok, miután fürdőzés közben elragadta őket a Garam folyó Sáró községnél (Sarovce – Lévai járás) - írta a Parameter.sk.

A rendőrség közlése szerint szombaton a délutáni órákban hét személy fürdőzött a zsilipnél, amikor a sodrás mindegyiküket elragadta. A helyszínre kiérkező mentőegységeknek öt személyt sikerült megtalálniuk és a partra segíteniük. Egy 20 és egy 22 éves fiatalember viszont eltűnt a víz felszíne alatt.

A körzetben megkezdték a keresőakciót, amibe speciálisan kiképzett kutyákat is bevontak. A tűzoltók csónakokból is átfésülték a folyó partját, az eltűnteket egyelőre nem sikerült megtalálniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.